Сет корпа за веш

880.00ден

Бело
Розова
Сино
ШИФРА: 55896

Сет корпа за веш
Димензии: 45х35х56cm
Капацитет: 45L

Корпа за чисти алишта
Димензии: 35x53x26cm
Капацитет: 35L

Канта за отпадоци
Димензии: 18x24x32cm
Капацитет: 6L

Канта за прашок
Димензии: 21х24х24cm
Капацитет: 6L

Четка за тоалет
Димензии: 14х14х42cm

59 Луѓе кои го гледаат овој производ сега!
Додај 2,000.00ден во кошничка и добиј бесплатна испорака!

ПОПУСТ

Побрзајте и добијте попусти на сите производи

Coupon20%

  • Начин на плаќање

Платете ја нарачката во готово при испорака

Нарачај сега плати после

  • Испорака

Испорака брзо и безбедно низ цела територија

2-3 Денови

Цена: 150 ден

  • Бесплатно враќање

Бесплатно враќање на роба

Начини на плаќање наскоро:

Оценки од нашите клиенти